Szolgáltatások

Gyártás

Minden általunk készített és forgalmazott termék Szlovákiában készült, felhasználva a sokéves tapasztalatunkat úgy, hogy megfeleljenek a szigorú hazai és európai szabványoknak és követelményeknek. Gyártmányaink CSK minősítéssel rendelkeznek és minőségi saválló rozsdamentes EN 1.4404 (X2CrNiMo 17 – 12 – 2) jelölésű acélból készülnek, 0,6; 0,8; 1,0 mm vastagságban. A gyártás folyamatát modern német és cseh fejlesztésű és gyártmányú gépek segítik. Termékeink palettáját az egyrétegű kéménybélések, kétrétegű koncentrikus kémények, háromrétegű szigetelt illetve túlnyomásos rozsdamentes acélból készült kéményrendszerek és összetevőik képezik, melyek a fa, gáz, olaj és szilárd tüzeléssel keletkező égéstermékek elvezetésére alkalmasak. Felkérésre különböző rozsdamentes acélból készült, méretre szabott készítményeket is gyártunk. A megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül készen állunk a szállításra.

Szerelés

Saját, rozsdamentes acélból készült, kéménybélés rendszereink, kétrétegű koncentrikus kéményrendszereink, háromrétegű szigetelt kéményeink illetve túlnyomásos füstrendszereink szerelésével foglalkozunk. Kettő, sok éves tapasztalattal és modern felszereléssel rendelkező, szerelő csapatunk készen áll arra, hogy minél gyorsabban kielégítse az Önök igényeit. A szerelés során igény szerint teljes körű szolgáltatást nyújtunk - bontástól vakolásig.

Bérhegesztés

Rozsdamentes acél termékek bérhegesztését vállalju. Automatizált AWI (argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegeszéses) hegesztőgépünkkel lehetőségünk van 1 méter hosszú lapok vagy akár ø 100 – 1000 mm átmérőjű csövek hegesztésére, 0,5 mm – 1,2 mm falvastagságig. Vonalhegsztőnkkel 0,5 mm – 1,5 falvastagságig tudunk tökéletes folyadék és gázbiztos körhegesztést létrehozni a lehető legrövidebb határidővel.

Eladás

Termékeinket eladásra is kínáljuk kandallóépítőknek, fűtéstechnikával foglalkozó cégeknek, kéményseprőknek, ügyes szerelőknek illetve viszonteladók számára is. Megegyezés alapján jutalék lehetséges.

Magaslati munkálatok

Rendelkezünk magaslati munkára feljogosító engedéllyel, melynek felhasználásával javarészt saját kéményeinket szereljük toronyházakhoz, de szívesen nyújtunk segítséget más cégek számára is. Együttműködés lehetséges igényes ipari kémények szerelésénél.

Minőségpolitika

Elsődleges célunk a vevő igényeinek kielégítése
A lehetőséget, hogy a cégünkben dolgozhassunk, a már elégedett illetve a jövőbeli vásárlóink adják. Ezért ügyfeleink igényeinek kielégítése számunkra a legfontosabb cél.

Cégünk jó híre minden munkásunk érdeme
Egy kedves mosoly miközben cégünkbe látogat, a szaktanácsadás ügyfeleink számára, mind ugyanolyan fontos, mint a gyártásban lévő dolgozók precizitása és a vezető tisztességes fellépése.

- Termékeink minősége minden egyéb feladat elé helyezendő
Gyárunkat csak minőséges termék hagyhatja el. Egy ügyfél elvesztése nagyobb veszteség, mint a rövidtávú pénzügyi kár cégünknek.

- A minőségi és teljes körű ellátásunk, mind hozzájárulnak ügyfeleink bizalmához
Munkánk akkor nyeri el végső formáját, ha teljesítettük a megrendelő minden igényét. Ahhoz, hogy a megrendelőnk elégedett legyen, nemcsak a hibátlan munka, de komplex szolgáltatásnyújtás is alapvető.

- Rend és tisztaság a munkaterületen
Ha dolgozóink gyártás és szerelés közben hasonlóképpen jól érzik magukat, mint az otthoni környezetben, akkor munkájukkal a megrendelő is elégedett lesz. A tiszta és rendezett munkaterület a záloga a kellemes és minőséges munkának.

- A folyamatos tökéletesítés, a meglévő termelési kapacitás növelése és az új technológiai fejlesztések biztosítják kéményeink minőségét az európai szabványoknak megfelelően
Csak a színvonalas termékekkel tarthatjuk fent cégünk megmaradását. Minden dolgozónk folyamatos célja munkájuk fejlődése és teljesítményének javítása.

- A hosszantartó felelősségvállalás és munkásaink bevonása a minőségirányítási rendszerbe biztosítja cégünk jövőjét
A cég vezetője határozza meg, hogy milyen irányba fejlődjön egy vállalkozás. Olyan körülményeket kell teremtenie, amelyben minden munkás kiveszi a részét a célok eléréséből.

Bérhegesztés

Rozsdamentes acél termékek bérhegesztését vállalju. Automatizált AWI (argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegeszéses) hegesztőgépünkkel lehetőségünk van 1 méter hosszú lapok vagy akár ø 100 – 1000 mm átmérőjű csövek hegesztésére, 0,5 mm – 1,2 mm falvastagságig. Vonalhegsztőnkkel 0,5 mm – 1,5 falvastagságig tudunk tökéletes folyadék és gázbiztos körhegesztést létrehozni a lehető legrövidebb határidővel.

Cookies